Vanliga Frågor

F: Hur kan jag hitta det jag söker efter på din webbplats?

A: Om du letar efter något specifikt på stayonlineser.com, försök att ange dina söktermer i sökrutan som finns i navigeringsfältet till höger. Sökrutor finns på nästan alla sidor i vår webbutik. Ange bara namnet på produkten du letar efter, eller skriv in artikelnumret och klicka på "Sök" -ikonen till höger. Om du inte är helt säker på vad du letar efter och vill se många sexiga möjligheter, försök surfa genom att klicka på kategorierna under sökrutan. När du klickar på våra huvudkategorier kommer underkategorier att visas under varje avsnitt. När du hittar ett objekt som intresserar dig, klickar du på titeln eller bilden på objektet för att se dess detaljsida. Här hittar du mer information om varan, inklusive pris, färg och storlek.

F: Hur skapar jag ett konto?

A: Använd länken "Registrera" högst upp på vår hemsida.
Följ sedan anvisningarna för att slutföra konfigurationen av ditt konto. Din information säljs aldrig till något annat företag och hålls helt privat.

F: Är mina personuppgifter säkra?

A: stayonlineser.com tror på att ge en säker och säker shoppingupplevelse för alla kunder med strikta och effektiva säkerhetsåtgärder på vår webbplats. Det är vår policy att inte sälja eller på annat sätt utbyta privat information, till exempel ditt namn, kreditkortsnummer eller adress till tredje part. Vi använder VeriSign SSL för att behandla din kreditkortsinformation.

F: accepterar stayonlineser.com kreditkort och betalkort?

A: Vi accepterar Visa, MasterCard, American Express, Upptäck kredit- och betalkort. Välj vilken av dessa du vill använda och ange sedan kreditkortsnummer, utgångsdatum och CVV-kod. Att ange din kreditkortsinformation på vår webbplats är helt säker. Vänligen se vår sekretesspolicy för mer information.

F: Hur vet jag att min beställning har placerats?

A: När din beställning har lagts får du en orderbekräftelse via e-post.

F: Kan jag göra en ändring i min beställning, lägga till ett objekt eller göra en adresskorrigering?

A: På grund av vår höga volym går alla beställningar som behandlas framgångsrikt direkt till fraktgolvet inom några minuter efter att beställningen är placerad så att den skickas till dig så snabbt som möjligt. Vi kan inte ändra eller avbryta din beställning när den har placerats och överlåtits till vårt lager. Se till att all information är korrekt innan du beställer.

F: Ska jag mailas mitt spårningsnummer när min order skickas ut?

A: Ja, du har mailat ditt spårningsnummer när beställningen har godkänts för leverans, tilldelat ett spårningsnummer och överlämnas till varuhuset för leverans. Observera: Även om din beställning har markerats levereras och du får den här bekräftelsen på e-post, kan du tillåta upp till 48-72 timmar för att spåra information att vara tillgänglig.

F: Hur kan jag kontrollera statusen för min order?

A: Följ länken på ditt orderbekräftelsessidor uppdaterat spårningsnummer eller logga in på ditt konto för att se mest uppdaterade orderstatus, eller kontakta vår kundservice. Vi har också live chat kundservice representant under affärstimmen från 09:00 till 17:00 PST-tid måndag-fredag.

F: Vad händer om jag inte fick mitt paket, men fedex spårning säger att det har levererats?

A: Kunderna bör ringa vår kundservice så att vi kan lägga in en FedEx-ansökan. Det tar vanligtvis 7 till 14 arbetsdagar för FedEx att behandla fordran. Om fordran är godkänd kan kunden antingen få full återbetalning eller Forplay kan skicka ordern igen med den signatur som krävs. Om fordran inte är godkänd av FedEx, kommer kunderna att få hälften av inköpsorderbeloppet som butikskredit.

F: Jag gick in i fel adress, vad kan jag göra för att paketet skickas till rätt adress?

A: Vi kan inte ändra någon order när den har placerats och skickats till vårt lager för leverans. Om din beställning redan har skickats kommer din order dock tillbaka till oss som oleverbar. En fraktkostnad på $ 5,95 kommer att dras av från kreditbeloppet på alla icke upptagna och oleverbara order.

F: När kommer min order att anlända?

A: De flesta kläder finns på lager och skickas inom 24 timmar, levereras inom 2-10 arbetsdagar. Du kommer att få ett mail med spårningsinformationen när din beställning har skickats. Observera att det kan ta upp till 24 till 48 timmar för spårning av information som är tillgänglig från rederiet.

Alla objekt som anger "Ships in 3-4 business days" under Add to Bag, ta ytterligare 3-4 arbetsdagar för att lämna vår anläggning. Dessa varor är inte tillgängliga för leverans samma dag som beställningen är placerad. Om snabba tjänster är valda för dessa objekt kommer det att träda i kraft efter 3-4 arbetsdagar för bearbetning. Vänligen se vår Fraktsida för mer fraktinformation.

F: Hur kan jag avbryta min order?

A: Vi kan inte ändra eller avbryta din beställning när den har överlämnats till vårt lager. Det är omöjligt att hitta en order av hundratals som väntar på leverans.

På grund av vår höga volym går alla beställningar som behandlas framgångsrikt direkt till fraktgolvet inom några minuter efter att beställningen är placerad så att den skickas till dig så snabbt som möjligt. Vi kan inte ändra eller avbryta din beställning när den har placerats och överlåtits till vårt lager. Se till att all information är korrekt när du beställer.

Om kunden vägrar att acceptera paketet vid leverans kommer kunderna att få butikskrediter (mindre frakt och hantering) och ytterligare $ 5,95 avgift för returförsändelse

Om du inte är nöjd med din beställning kan du byta ut eller returnera varan (om tillämpligt). Se vår retur- / utbytespolicy för mer information.

F: Vad händer om objektet jag köpte passar inte?

A: Om du inte är nöjd med passformen på ditt föremål, är du välkommen att återvända eller byta ut det. Alla retur måste innehålla originalemballage och taggar. Kunderna är dock ansvariga för returportot och försäkrar att de skickas tillbaka till oss. Som ett tack till våra andra shoppare ber vi att alla föremål försökas över dina underkläder. Vi kommer att betala för frakt av bytesbyte till kunden en gång per order. Skriv ut mer information, läs hela vår returpolicy.

F: Vad händer om jag inte gillar föremålet jag köpte?

A: Om du inte är nöjd med passformen på ditt föremål, är du välkommen att återvända eller byta ut det. Alla retur måste innehålla originalemballage och taggar. Kunderna är ansvariga för att försändelserna skickas tillbaka till oss. Som ett tack till våra andra shoppare ber vi att alla föremål försökas över dina underkläder. Skriv ut mer information, var god kontakta oss.

F: Hur gör jag en avkastning?

A: Om du vill göra en avkastning, returnera varan / föremålen med en kopia av fakturan och Retureringsformuläret. Returer kan skickas till den adress som anges på toppen av fakturan. Se vår retur- / utbytespolicy för mer information.